Det siger andre

Ejer Martabolette Stecher inst.

Liv Gro Jensen er eminent til at få idéer og udvikle på måder, der samler innovation, bæredygtighed og forretning. Hun er nytænkende, kreativ, kommunikerende og fantastisk til at involvere andre i projekter, der giver mening og skaber værdi på et overordnet plan. Hun er en ildsjæl, der går helhjertet ind i opgaverne og ser muligheder, hvor andre ser lukkede døre. Gro samler input til inspiration og tager tingene videre i nye konstellationer, hvor det kan bygge bro og bringe nyt liv. Hun er et meget motiverende og inspirerende menneske, der går hele vejen. Hun favner bredt – og enhver der kommer til at arbejde sammen med hende, vil få øje på helt nye måder at gøre tingene på. For hvis der er noget, Liv Gro Jensen kan, så er det at få ting til at ske og få andre med. Der er højt til loftet, og hun favner alt det, der kan bidrage ind i sammenhængen for at forandre tingene til det bedre – til en bedre verden for os alle. Tak Gro fordi du går hele vejen – og fordi du er dig. 

Podcastproducer

Jeg har haft den store fornøjelse at arbejde sammen med Liv Gro Jensen til podcastserien Vilde Hjerter. Liv Gro er kreativ, idérig og en sand fornøjelse at arbejde sammen med. Jeg kan varmt anbefale dig at arbejde sammen med hende. 

Executive Director hos DIPD - Danish Institute for Parties and Democracy. Tidligere Direktør Projekt Udenfor.

Gro kom ind i projekt UDENFOR på et tidspunkt, hvor der var brug for styring, koordinering og overblik – og Gro levererede på alle fronter. Hun er en utrolig behagelig og let at samarbejde med og hendes kollegaer og medarbejdere har sat stor pris på hende og det hun har leveret til projektet. Hun er smart, modig og bliver ikke slået af pinden – alt sammen stærke kompetencer i projektarbejde og projektledelse!? 

Grafisk designer hos Tækker Group + ejer af Designbüro

Jeg har løst en del kreative opgaver for – og i samarbejde med Gro. Gro kan noget helt særligt! Gro tager fat i roden af en opgave eller et projekt, hvorefter hun effektivt, motiverende og visionært får tingene til at falde på plads. Alle i et team med Gro, føler sig set og hørt. Jeg kan varmt anbefale Gro. 

Uffe Elbæk

Senior troublemaker, tidligere folketingsmedlem og minister samt stifter af Alternativet

Jeg har oprigtigt kun gode ting at sige om Liv Gro Jensen. Ja – jeg har lyst til sende så mange flotte tillægsord i hendes retning, at det næsten kan lyde som overkill.

Men så må det være sådan.

For Liv Gro Jensen er både menneskeligt og fagligt en dybt troværdig person. Et menneske med begge ben plantet solidt på jorden og samtidig med et ambitionsniveau hvor the sky is the limit.

Hvilket i sig selv er en unik kombination. Men dertil skal man lægge, at Liv Gro Jensen ikke er bange for at bede om hjælp. På de helt rigtige tidspunkter. Hvilket kun er med til at styrke hendes troværdighed og integritet i mine øjne. 

Første skridt ud i fremtiden

Sammen med jer?

OPBRUD kombinerer dybdegående viden med aktivistiske erfaringer. Vild kreativitet med en akademikers grundighed. Stor opfindsomhed med nørdet viljestyrke. Alt sammen i planetens og fremtidens tjeneste for at skabe de bæredygtige forandringer, vi har så inderligt brug for. Sammen med alle jer, der også insisterer på, at vi kan gøre både nuet og fremtiden så meget bedre for mennesker, planet og natur.

"OPBRUD er en insisteren på, at vi kan skabe alt det, vi drømmer om og er forpligtet i 2030 and beyond, allerede nu."

Liv Gro Jensen - Idekvinde og problemknuser i OPBRUD