Vilde Hjerter
// Podcast

unikke lyttere

har hørt de 5 afsnit i første sæson

Podcasten:
Vilde hjerter

En Podcast om det dejlige og det udfordrende ved at være lige netop kvinde med ADHD. Podcasten byder på levede erfaringer fra kvinder med ADHD og to hamrende dygtige specialpsykologers spændende input om livet med en diagnose. Deltagende: Liv Gro Jensen, Rikke Mosberg, Clea Thastum og Eva Kirketerp. Podcasten er klippet af Annette Hallstrøm fra Hallkom.

Velkommen til Vilde Hjerter + -
Podcasten Vilde Hjerter handler om dejlige og det udfordrende ved at være lige netop kvinde og have ADHD eller ADD. Her kan du høre et par lydklip fra podcasten, som du snart kan høre i sin fulde længde. Din vært er Liv Gro Jensen.

Hør det her
S1E1: Et liv med adhd og add + -
I dette afsnit dykker vi ned i det dér med at have ADHD og ADD . Hvordan opleves det at have diagnosen som kvinde? Hvordan kan diagnosen vise sig i en hverdag? Og hvilke mønstre kan udvikle sig over et liv med ADHD og ADD? Selvfølgelig med stor respekt for, at vi alle sammen er meget forskellige – også alle os kvinder med ADHD og ADD. De medvirkende er: Eva Kirketerp, Rikke Mosberg og Clea Thastum. Podcasten er produceret af Anette Hallstrøm fra Hallkom, jeg har fået hjælp til optagelser af Preben Stentoft, og de to første afsnit er bl.a. blevet til med sponsorat af Diers klinik.

Hør det her
S1E2: at være kvinde med adhd og add + -
I denne episode dykker vi ned i det særlige ved den kvindelige udgave af ADHD og ADD. De beskrivelser vi ofte hører af, hvad en opmærksomhedsforstyrrelse er, er det, der typisk kendetegner den mandlige udgave. Så hvor adskiller de her udgaver sig fra hinanden? Hvorfor tager det i gennemsnit piger/kvinder 9 år længere at få en diagnose end drenge/mænd? Og hvordan er det at være lige netop kvinde med diagnosen? De medvirkende er: Eva Kirketerp, Rikke Mosberg og Clea Thastum. I episoden citerer jeg fra bogen ” ADHD hos piger og kvinder : fra dygtig pige til udbrændt kvinde”. Hør den på Ereolen. Podcasten er produceret af Anette Hallstrøm fra Hallkom, jeg har fået hjælp til optagelser af Preben Stentoft, og de to første afsnit er bl.a. blevet til med sponsorat af Diers klinik.

Hør det her
S1E3: skole-, uddannelses-, & arbejdsliv med adhd og add + -
I dette afsnit kan du høre, hvordan det at have ADHD og ADD kan påvirke et skole,- et uddannelses- og et arbejdsliv. Hvordan er det f.eks. at skulle koncentrere sig om noget med en udfordret opmærksomhed? Du kan høre hvilke strategier jeg – og andre – eksempelvis lavet mig undervejs i livet, for at få det til at lykkes, alt det dér med skole, uddannelse og job. De medvirkende er: Eva Kirketerp, Rikke Mosberg og Clea Thastum. Podcasten er produceret af Anette Hallstrøm fra Hallkom, jeg har fået hjælp til optagelser af Preben Stentoft, og dette afsnit er bl.a. blevet til med sponsorat af Specialpsykolog Clea Thastum.

Hør det her
S1E4: Familielivet med diagnoser som følgesvend + -
I dette afsnit hører du mere om, hvordan det er ikke blot selv at have en diagnose men også at have børn, der har det. Om hvilke situationer der kan opstå, og hvordan de kan imødegås. De medvirkende er: Eva Kirketerp, Rikke Mosberg og Clea Thastum. Podcasten er produceret af Anette Hallstrøm fra Hallkom, jeg har fået hjælp til optagelser af Preben Stentoft.

Hør det her
S1E5: Er det et tabu at have en diagnose? + -
I dette afsnit hører du mere om tabu i forhold til det at have en diagnose. Hvilke fordomme kan andre have? Og hvilke fordomme kan man frygte som kvinde med ADHD/ADD? De medvirkende er: Eva Kirketerp, Rikke Mosberg og Clea Thastum. Podcasten er produceret af Anette Hallstrøm fra Hallkom, og jeg har fået hjælp til optagelser af Preben Stentoft.

Hør det her

Det siger andre
om et samarbejde med mig

"... jeg har lyst til sende så mange flotte tillægsord i hendes retning ..."
Uffe Elbæk Senior troublemaker, tidligere folketingsmedlem og minister samt stifter af Alternativet
"... Liv Gro er kreativ, idérig og en sand fornøjelse at arbejde sammen med ...."
Anette Hallstrøm Podcastproducer
"... For hvis der er noget, Liv Gro Jensen kan, så er det at få ting til at ske ..."
Martabolette Stecher Ejer Martabolette Stecher inst.