Tilmeld dig

Er du en kvinde med en opmærksomhedsforstyrrelse, der har oplevet både styrkerne og udfordringerne ved at have dit vilde hjerte gennem dit liv?

Forløbet er for dig, der …

Gerne vil udforske hvordan du kan blive endnu bedre til at nyde glæderne og mindske det store besvær, som kan være ved at have en neurodivergent hjerne i et krævende samfund. Og dette i et online samspil med andre kvinder, der minder om dig. Så er online forløbet Vilde Hjerter måske noget for dig.

Forløbet Vilde Hjerter hjælper dig til at få en større forståelse for din neurodivergente hjerne, dens muligheder og begrænsninger.  

Du får helt konkret arbejdet med individuelle planer for, hvordan du kan mestre det svære i hverdagen ved hjælp af gode strategier. Der vil desuden være mulighed for erfaringsdeling og sparring med andre kvinder med AD(H)D i et online forum. Vi vil desuden give sparring på individuelle opgaver undervejs i online forummet, hvis I ønsker at dele jeres arbejde undervejs. Forløbet byder dermed på en vekselvirkning mellem mindre oplæg, erfaringsudveksling, arbejde med konkrete strategier og individuelle træningsopgaver.

Skriv til os hvis du gerne vil tilmelde dig online forløbet

  Hvem er vi?

  Holdet bag Vilde Hjerter er Clea Thastum og Liv Gro Agdrup Jensen

  Clea er uddannet specialpsykolog og har mange års erfaring i arbejdet med børn/unge og voksne med AD(H)D, herunder både udredning og behandling. Clea har desuden børn med diagnoser.

  Liv Gro er idekvinde, kommunikations- og proceskonsulent i sit eget firma Opbrud. Derudover har hun selv AD(H)D og har også børn med diagnoser.

   

  Initiativet Vilde Hjerter rummer en podcast om livet som kvinde med AD(H)D, netværk for kvinder med AD(H)D, foredrag og nu også dette onlineforløb. Alle tilbuddene byder på faglig viden om AD(H)D, inspiration til øvelser/handling og erfaringsudveksling.

  Vilde Hjerter er dermed et fællesskab med forskellige muligheder, som du – som kvinde med AD(H)D – kan træde ind i og lade dig inspirere af i din rejse henimod at blive klogere på dig selv og din AD(H)D. Et fællesskab, der udover dig, tæller mange andre kvinder med en opmærksomhedsforstyrrelse, som du kan spejle dig i og give erfaringer videre til.

  For kvinder med ad(h)d

  Podcasten:
  Vilde hjerter

  En Podcast om det dejlige og det udfordrende ved at være lige netop kvinde med ADHD. Podcasten byder på levede erfaringer fra kvinder med ADHD og to hamrende dygtige specialpsykologers spændende input om livet med en diagnose. Deltagende: Liv Gro Jensen, Rikke Mosberg, Clea Thastum og Eva Kirketerp. Podcasten er klippet af Annette Hallstrøm fra Hallkom.