Forløbet er for dig, der …

Er en kvinde med en opmærksomhedsforstyrrelse, som har oplevet både styrkerne og udfordringerne ved at have dit vilde hjerte gennem dit liv. Og vil du gerne udforske, hvordan du kan blive endnu bedre til at nyde glæderne og mindske det store besvær, som kan være ved at have en neurodivergent hjerne i et krævende samfund? Så er online forløbet Vilde Hjerter måske noget for dig.

 “Rigtig dejligt at kunne spejle sig i andre, det hjælper mig til at have større omsorg og forståelse for mig selv.”
– Tidligere deltager

Forløbet Vilde Hjerter hjælper dig til at få en større forståelse for din neurodivergente hjerner, dens muligheder og begrænsninger. Du får helt konkret arbejdet med individuelle planer for, hvordan du kan mestre det svære i hverdagen ved hjælp af gode strategier. Der vil desuden være mulighed for erfaringsdeling og sparring med andre kvinder med AD(H)D i et online forum.

Vi vil desuden give sparring på individuelle opgaver undervejs i online forummet, hvis I ønsker at dele jeres arbejde undervejs. Forløbet byder dermed på en vekselvirkning mellem mindre oplæg, erfaringsudveksling, arbejde med konkrete strategier og individuelle træningsopgaver.

Temaerne du får arbejdet med under forløbet:

Hvad får du?

Mulighed for at deltage når du vil, og har tid, og i det omfang du har lyst.

Din adgang varer 6 månder.

 

Det online forløb indeholder:

Tilmeld dig nu!

No posts were found for provided query parameters.

Hvem er vi?

Holdet bag Vilde Hjerter er Clea Thastum og Liv Gro Agdrup Jensen

Clea er uddannet specialpsykolog og har mange års erfaring i arbejdet med børn/unge og voksne med AD(H)D, herunder både udredning og behandling. Clea har desuden børn med diagnoser. 

Cleas egen hjemmeside findes her: www.cleathastum.dk.

Liv Gro er idekvinde, kommunikations- og proceskonsulent i sit eget firma OPBRUD. Derudover har hun selv AD(H)D og har også børn med diagnoser.

Se mere om OPBRUD og ideen bag her: www.opbrud.dk/bag-opbrud.


Initiativet Vilde Hjerter rummer en podcast om livet som kvinde med AD(H)D, netværk for kvinder med AD(H)D, foredrag og nu også dette onlineforløb. Alle tilbuddene byder på faglig viden om AD(H)D, inspiration til øvelser/handling og erfaringsudveksling.

Vilde Hjerter er dermed et fællesskab med forskellige muligheder, som du – som kvinde med AD(H)D – kan træde ind i og lade dig inspirere af i din rejse henimod at blive klogere på dig selv og din AD(H)D. Et fællesskab, der udover dig, tæller mange andre kvinder med en opmærksomhedsforstyrrelse, som du kan spejle dig i og give erfaringer videre til.

For kvinder med ad(h)d

Modul 1

Hvad er AD(H)D, og hvordan viser det sig hos mig?

På dette modul bliver du introduceret til perspektiver på, hvad AD(H)D er og hvordan en opmærksomhedsforstyrrelse kan vise sig i din hverdag.

Du får desuden øvelser, der kan hjælpe dig med at sætte spot på, hvordan din AD(H)D viser sig, hvilke muligheder den giver dig, og også hvilke udfordringer.

Vi arbejder med SPØRGSMÅL SOM:

Modul 2

Hvordan ser den kvindelige udgave af AD(H)D ud?

På dette modul bliver du introduceret til det særlige ved den kvindelige udgave af AD(H)D – og herunder til hvordan fx hormoner samt forventninger og normer i samfundet kan spille ind på det at være kvinde med AD(H)D.

Du får desuden øvelser, der kan hjælpe dig med at blive klogere på, hvordan det, at du er kvinde og har AD(H)D, har spillet ind på dit liv.

Vi arbejder med spørgsmål som:

Modul 3

Energi – AD(H)D´eres ven og fjende. Hvad giver dig energi, og hvad dræner dig?

På dette modul får du indsigt i, hvilken betydning energi, energiniveau og det kedelige ord energiforvaltning har for dig, når du har AD(H)D.

Du får indsigt i og øvelser til at klargøre for dig, hvordan energi kan være både en ven og en fjende for dig, og hvordan du kan arbejde med at blive mere bevidst om det, der giver energi og dræner for energi, når man har en opmærksomhedsforstyrrelse.

Vi arbejder med spørgsmål som:

Modul 4

Hvordan påvirker AD(H)D dit selvværd og din selvforståelse, og hvordan kan du håndtere de store følelser, der ofte følger med det at have en opmærksomhedsforstyrrelse?

På dette modul får du indsigt i, hvordan det at have AD(H)D kan spille ind på dit selvværd, din selvforståelse og dine følelser.

Du får indsigt i og øvelser til at klargøre for dig selv, hvordan det forholder sig i dig med dit selvværd og din selvforståelse set i forhold til, at du har en neurodivergent hjerne.

Og hvordan du kan arbejde med at anerkende dig selv og det, du lykkes med hver dag.

Og med at give dig selv omsorg, når du engang imellem føler, at du ikke er lykkedes med noget, du har sat dig for.

Vi arbejder med spørgsmål som:

Modul 5

HVORDAN KAN AD(H)D SPILLE IND PÅ DIT UDDANNELSES- OG ARBEJDSLIV?

På dette modul får du indsigt i, hvordan det at have AD(H)D kan spille ind dit uddannelses- og arbejdsliv.

Du får indsigt i og øvelser til at klargøre for dig selv, hvordan du kan sætte dig selv op til succes i dit uddannelses-/arbejdsliv, hvor du kan tage hensyn til din neurodivergente hjerne men også bruge de styrker, du og din hjerne har.

Vi arbejder med spørgsmål som:

Modul 6

HVORDAN KAN AD(H)D INDVIRKE PÅ DINE RELATIONER? OG HVAD KAN DU GØRE FOR AT HÅNDTERE EVT. UDFORDRINGER, SOM DIN AD(H)D GIVER DIG OG DINE KÆRE I HVERDAGEN?

På dette modul får du indsigt i, hvordan det at have AD(H)D kan spille ind på de relationer, du indgår i – både positivt og negativt.

Vi hjælper dig til at sætte fokus på, om noget af dette kan være i spil i nogle af dine relationer, og hvad du kan gøre ved det.

Du får også øvelser til at blive klar over, hvordan relationer kan give dig energi, og hvordan du kan beskytte dig i de relationer, der kræver mere af dig.

Vi arbejder med spørgsmål som:

Afrunding

Hvordan kan du forsat arbejde med mestring?

Vi afrunder online forløbet med at se tilbage på alt dit arbejde, dine erkendelser og refleksioner. Du får øvelser til at skærpe dit fokus på, hvordan du fortsat kan være vedholdende i din træning af bedre mestring af din AD(H)D. 

Vi arbejder med spørgsmål som:

Podcasten:
Vilde hjerter

En Podcast om det dejlige og det udfordrende ved at være lige netop kvinde med ADHD. Podcasten byder på levede erfaringer fra kvinder med ADHD og to hamrende dygtige specialpsykologers spændende input om livet med en diagnose. Deltagende: Liv Gro Jensen, Rikke Mosberg, Clea Thastum og Eva Kirketerp. Podcasten er klippet af Annette Hallstrøm fra Hallkom.

Det siger andre
om et samarbejde med mig

"... jeg har lyst til sende så mange flotte tillægsord i hendes retning ..."
Uffe Elbæk Senior troublemaker, tidligere folketingsmedlem og minister samt stifter af Alternativet
"... Liv Gro er kreativ, idérig og en sand fornøjelse at arbejde sammen med ...."
Anette Hallstrøm Podcastproducer
"... For hvis der er noget, Liv Gro Jensen kan, så er det at få ting til at ske ..."
Martabolette Stecher Ejer Martabolette Stecher inst.