ønsker du VILD BÆREDYGTIG FORANDRING?

OPBRUD er sat i verden for at udvikle kommunikationsløsninger, vilde ideer og projekter, der ikke blot skaber betydningsfulde resultater for dig og din organisation men også for mennesker, natur og planet som hele.

1 KOMMUNIKATION
BUREAU

OPBRUD tilbyder udvikling af kommunikationsløsninger med dybde og kant, der skaber resultater for dig og din organisation, og samtidigt også for den bæredygtige udvikling af vores samfund. Et af de stærkeste værktøjer til at skabe forandring er kommunikation. Det at skabe fortællinger, dele viden og opbygge fællesskaber i dialog - det er uhyre kraftfuldt...

2 UDVIKLING
LABORATORIE

OPBRUD tilbyder udvikling af ideer og projekter, der skaber betydningsfuld forandring for dig og din organisation samtidigt med, at de understøtter den afgørende bæredygtige omstilling. Vi står overfor et skifte fra alt det, der slider på jorden, naturen og os som mennesker og hen til det, der gør det modsatte - nemlig genskaber balancen og forstærker...

3 VIDENSDELING
AKADEMI

OPBRUD tilbyder dynamiske foredrag, workshops og online forløb, der bidrager til at inspirere, udfordre og give fornyet indsigt i betydningsfulde og komplekse temaer. Temaer der ikke bare er meningsfulde for dig og mig, men også for udviklingen af en bæredygtig verden...

"OPBRUD er en insisteren på, at vi kan skabe alt det, vi drømmer om og er forpligtet i 2030 and beyond, allerede nu."

Liv Gro Jensen - Idé- og kommunikationskvinde, stifter af OPBRUD

Første skridt ud i fremtiden

Sammen med jer?

OPBRUD kombinerer dybdegående viden med aktivistiske erfaringer. Vild kreativitet med en akademikers grundighed. Stor opfindsomhed med nørdet viljestyrke. Alt sammen i planetens og fremtidens tjeneste for at skabe de bæredygtige forandringer, vi har så inderligt brug for. Sammen med alle jer, der også insisterer på, at vi kan gøre både nuet og fremtiden så meget bedre for mennesker, planet og natur.

Hvad arbejder
Opbrud for?

OPBRUD arbejder for en bæredygtig nutid og fremtid.

OPBRUD arbejder med bæredygtighed i et bredt perspektiv og ser mennesker, natur og klima som forbundet med hinanden. Som gensidigt afhængige af hinanden. At arbejde med bæredygtighed indebærer dermed både at forbedre menneskers trivsel og muligheder i livet, og at vi samtidigt genetablerer balancen for natur og klima.

tidligere opgaver og samarbejder

Podcasten:
Vilde hjerter

En Podcast om det dejlige og det udfordrende ved at være lige netop kvinde med ADHD. Podcasten byder på levede erfaringer fra kvinder med ADHD og to hamrende dygtige specialpsykologers spændende input om livet med en diagnose. Deltagende: Liv Gro Jensen, Rikke Mosberg, Clea Thastum og Eva Kirketerp. Podcasten er klippet af Annette Hallstrøm fra Hallkom.

FN'S 17 VERDENSMÅL
FOR BÆREDYGTIG UDVIKLING

Alle ideer, projekter og opgaver i OPBRUD er koblet til FNs 17 Verdensmål og skal rykke på bæredygtig udvikling indenfor de forskellige målområder. OPBRUD indgår i samarbejder med parter, der også er dedikerede til at bidrage betydeligt til en positiv udvikling på mindst et verdensmål.

Det siger andre
om et samarbejde med mig

"... jeg har lyst til sende så mange flotte tillægsord i hendes retning ..."
Uffe Elbæk Senior troublemaker, tidligere folketingsmedlem og minister samt stifter af Alternativet
"... Liv Gro er kreativ, idérig og en sand fornøjelse at arbejde sammen med ...."
Anette Hallstrøm Podcastproducer
"... For hvis der er noget, Liv Gro Jensen kan, så er det at få ting til at ske ..."
Martabolette Stecher Ejer Martabolette Stecher inst.